https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/136279-443d588e7e6a17392abf96867c17ba84f814801c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Truth (2020)

AL
Twee 'grandes dames' van de Franse film, Catherine Deneuve en Juliette Binoche, als moeder en dochter in de nieuwe Kore-eda (maker van Shoplifters).

The Truth

AL
106 minuten Drama 04-06-2020

Recensies The Truth

Metacritic: 71,1

Filmposter The Truth

Twee 'grandes dames' van de Franse film, Catherine Deneuve en Juliette Binoche, als moeder en dochter in de nieuwe Kore-eda (maker van Shoplifters).

De Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Regisseurs The Truth

Hirokazu Koreeda

Hirokazu Kore-Eda

Schrijvers The Truth

Hirokazu Koreeda

Ken Liu

Cast The Truth

Juliette Binoche
Catherine Deneuve
Ethan Hawke
Ludivine Sagnier
Clémentine Grenier

Alternatieve titels

The Truth

La Vérité

Vérité, La

Filmagenda van The Truth

The Truth

Wil jij weten waar The Truth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Truth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Truth informatie

Benieuwd waar The Truth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Truth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Truth al heeft ontvangen.

The Truth trailer

Benieuwd of The Truth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Truth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Truth kunt kijken!