https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153386-1483967f72aaab19ec24c48e28967ba9e230cfd2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Untouchables (1987)

16 Geweld
Chicago is in handen van Al Capone. Het Treasure Department besluit om Eliott Ness erop af te sturen om de macht van Al Capone in te perken. Maar om te slagen voor zijn missie, heeft hij veel bondgenoten nodig.

The Untouchables

16 Geweld
119 minuten Drama, Misdaad, Actie, Thriller, Crime 1987

Recensies The Untouchables

Metacritic: 79,1
MovieMeter: 3,74
Rotten Tomatoes 82

Filmposter The Untouchables

Chicago is in handen van Al Capone. Het Treasure Department besluit om Eliott Ness erop af te sturen om de macht van Al Capone in te perken. Maar om te slagen voor zijn missie, heeft hij veel bondgenoten nodig.

Chicago is in de jaren dertig, de tijd van de drooglegging, een gewelddadige, corrupte stad. Chicago is ook de stad van Al Capone, de legendarische gangster-zwendelaar. Niemand is er tot nu toe in geslaagd zijn absolute macht over de georganiseerde misdaad in te perken. Tot het Treasure Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een ietwat bescheiden figuur, Eliott Ness. Ness heeft slechts één doel voor ogen: slagen in zijn opdracht. Maar om in Chicago te overleven heeft hij bondgenoten nodig, waarop hij in alle omstandigheden kan rekenen. Hij krijgt de steun van Malone, een onverwurmbare luidruchtige Ierse politieofficier, die hem de harde wet van Chicago wil aanleren. Zijn andere medestanders recruteert hij binnen het Treasure Departement zelf. Stone, een onstuimige kerel en een voortreffelijke schutter, en Wallace, een humoristische, maar vastberaden boekhouder.

Bekijk het aanbod van The Untouchables

The Untouchables
Filmposter Filmposter The Untouchables

Regisseur The Untouchables

Brian De Palma

Schrijvers The Untouchables

David Mamet

Oscar Fraley

Eliot Ness

Cast The Untouchables

Sean Connery
Kevin Costner
Charles Martin Smith
Robert De Niro
Andy Garcia

Alternatieve titels

Untouchables, The

The Untouchables

The Untouchables

Wil jij weten waar The Untouchables op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Untouchables draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Untouchables informatie

Benieuwd waar The Untouchables over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Untouchables. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Untouchables al heeft ontvangen.

The Untouchables trailer

Benieuwd of The Untouchables iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Untouchables jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Untouchables kunt kijken!