https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202690-4a2a80169564b5a43906777595cc315eb3d66840/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

La panthère des neiges (2022)

12
Twee mannen verkennen de hooggelegen wildernis van Tibet met veel camera's, op zoek naar de zeldzame sneeuwluipaard.

La panthère des neiges

12
92 minuten 17-03-2022

Filmposter La panthère des neiges

Twee mannen verkennen de hooggelegen wildernis van Tibet met veel camera's, op zoek naar de zeldzame sneeuwluipaard.

In de prachtige en onontgonnen bevroren toppen en valleien van de Tibetaanse hooglanden, gaan de wereldberoemde natuurfotograaf Vincent Munier en schrijver en avonturier Sylvain Tesson op zoek naar een van de meest zeldzame grote katten: de sneeuwluipaard. De sneeuwluipaard, een ware meester in de camouflage, heeft de heren allang in de smiezen en laat zich niet zomaar op de foto zetten. Munier en Tesson bewegen zich vreedzaam over het majestueuze landschap en komen meer fauna tegen die minimaal net zo fascinerend zijn. Tijdens de reis vinden de twee vrienden een gezamenlijke waardering voor de natuur en vieren ze de schoonheid van de wereld. The Velvet Queen is een betoverend stille documentaire met een passende score gecomponeerd door Warren Ellis, samen met Nick Cave.Het is een diep filosofische reis met prachtige beelden van een plek waar velen van ons nooit voet op zullen zetten. De documentaire laat ons zien dat schoonheid altijd aanwezig is, klaar om zich bloot te leggen, aan mensen die werkelijk kijken.

Bekijk het aanbod van La panthère des neiges

Regisseur La panthère des neiges

Marie Amiguet

Schrijvers La panthère des neiges

Onbekend

Cast La panthère des neiges

Onbekend

Alternatieve titels

La panthère des neiges

The Velvet Queen

La panthère des neiges

Wil jij weten waar La panthère des neiges op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar La panthère des neiges draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

La panthère des neiges informatie

Benieuwd waar La panthère des neiges over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over La panthère des neiges. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies La panthère des neiges al heeft ontvangen.

La panthère des neiges trailer

Benieuwd of La panthère des neiges iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de La panthère des neiges jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij La panthère des neiges kunt kijken!