The Virgin Suicides

The Virgin Suicides

97 minuten Drama, Mysterie, Romantiek 1998
Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,46
Rotten Tomatoes 76
In een rustig en conservatief stadje in het Amerika van de jaren '70 leven de knappe, maar mysterieuze Lisbon-zusjes. Wanneer één van de meisjes zichzelf van het leven berooft, zet zij met deze dramatische daad het leven van de hele familie op zijn kop. Meer en meer sluit de familie zich af van de buitenwereld, totdat de meisjes zelfs het huis niet meer uit mogen. Terwijl hun buurjongens een laatste poging ondernemen om de meisjes uit hun isolement te redden, escaleert de situatie volkomen. Vijfentwintig jaar later zijn de jongens de Lisbon -zusjes nog steeds niet vergeten. Hun fascinatie duurt voort. Ze proberen alsnog het raadselachtige verhaal achter de zelfmoorden aan de hand van dagboekfragmenten en brieven te reconstrueren.

Geregisseerd door

Sofia Coppola

Schrijvers

Sofia Coppola

Jeffrey Eugenides

Cast

Kathleen Turner
Kirsten Dunst
Josh Hartnett
James Woods

Bioscoopagenda van The Virgin Suicides

Helaas draait The Virgin Suicides niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1998.

The Virgin Suicides

Wil jij weten waar The Virgin Suicides op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Virgin Suicides draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Virgin Suicides informatie

Benieuwd waar The Virgin Suicides over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Virgin Suicides. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Virgin Suicides al heeft ontvangen.

The Virgin Suicides trailer

Benieuwd of The Virgin Suicides iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Virgin Suicides jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Virgin Suicides kunt kijken!