The Wife

Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Bekijk trailer

The Wife

100 minuten Drama 22-11-2018
Metacritic: 77,1
MovieMeter: 3,44
Een ijzersterk, spannend en stijlvol drama over menselijke relaties en een vrouw die uiteindelijk haar eigen stem vindt.

Joan Castleman is een opvallende schoonheid met onberispelijke referenties. Veertig jaar heeft ze haar eigen talent, dromen en ambities opgeofferd voor haar charismatische man Joe en zijn succesvolle literaire carrière. Ze heeft altijd zijn ontrouw en excuses genegeerd met gratie en humor. Hun huwelijk is gebouwd op ongelijke compromissen en Joan staat op het punt haar breekpunt te bereiken. Aan de vooravond van de uitreiking van Joe's Nobelprijs voor de Literatuur confronteert ze hem met het grootste offer van haar leven en het geheim van zijn carrière.

Geregisseerd door

Björn Runge

Schrijvers

Jane Anderson

Meg Wolitzer

Cast

Jonathan Pryce
Glenn Close
Christian Slater
Max Irons

Bioscoopagenda van The Wife

Helaas draait The Wife niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-11-2018.

The Wife

Wil jij weten waar The Wife op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Wife draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Wife informatie

Benieuwd waar The Wife over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Wife. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Wife al heeft ontvangen.

The Wife trailer

Benieuwd of The Wife iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Wife jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Wife kunt kijken!