https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204699-c2ba4c769d9074a840a9ada0e501a335d7c58754/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Woman King (2022)

16
Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen die plaatsvonden in The Kingdom of Dahomey, een van de machtigste staten van Afrika in de 18e en 19e eeuw.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Woman King

16
135 minuten 13-10-2022

Filmposter The Woman King

Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen die plaatsvonden in The Kingdom of Dahomey, een van de machtigste staten van Afrika in de 18e en 19e eeuw.

The Woman King vertelt het bijzondere verhaal van de Agojie, een volledig vrouwelijke krijgerseenheid die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey beschermden in de 19de eeuw en die bekend stonden om hun vechtkunst en heldhaftigheid. In The Woman King, gebaseerd op ware gebeurtenissen, volgen we de emotionele reis van generaal Nanisca (Oscar®-winnaar Viola Davis). Zij stoomt een volgende generatie krijgsters klaar voor de strijd tegen een vijand die hun levens dreigt te verwoesten. Sommige dingen zijn het waard om voor te vechten…

Regisseur The Woman King

Gina Prince-Bythewood

Schrijvers The Woman King

Onbekend

Cast The Woman King

Viola Davis
Lashana Lynch
John Boyega
Hero Fiennes Tiffin
Sheila Atim
Thuso Mbedu

Filmagenda van The Woman King

The Woman King

Wil jij weten waar The Woman King op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Woman King draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Woman King informatie

Benieuwd waar The Woman King over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Woman King. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Woman King al heeft ontvangen.

The Woman King trailer

Benieuwd of The Woman King iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Woman King jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Woman King kunt kijken!