Theirs Is the Glory (1945)

Theirs Is the Glory

82 minuten Documentaire, Oorlog 1945

Recensies Theirs Is the Glory

MovieMeter: 3,57

Filmposter Theirs Is the Glory

In september 1944 wordt de grootste slag van de Tweede Wereldoorlog in Nederland uitgevochten. In een poging om voor kerst 1944 de oorlog te beëindigen wordt de grootste luchtlanding operatie aller tijden uitgevoerd. Doel is het beveiligen van de bruggen over de grote rivieren, welke het geallieerde leger moet oversteken om het Ruhrgebied te kunnen bereiken. Door teveel optimisme, slechte planning en een ongelukkig toeval stuit het Britse 1st Airborne Division in Arnhem op een zich herbewapenende SS-pantser divisie. Het gevolg is een zeer bloedige en meedogenloze strijd in en rond Arnhem.
Filmposter Filmposter Theirs Is the Glory

Regisseur Theirs Is the Glory

Brian Desmond Hurst

Schrijvers Theirs Is the Glory

Louis Golding

Cast Theirs Is the Glory

Allan Wood
Geoff van Rijssel
Stanley Maxted
Thomas Scullion

Theirs Is the Glory

Wil jij weten waar Theirs Is the Glory op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Theirs Is the Glory draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Theirs Is the Glory informatie

Benieuwd waar Theirs Is the Glory over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Theirs Is the Glory. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Theirs Is the Glory al heeft ontvangen.

Theirs Is the Glory trailer

Benieuwd of Theirs Is the Glory iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Theirs Is the Glory jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Theirs Is the Glory kunt kijken!