Thelma & Louise (1991)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik

Thelma & Louise

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
130 minuten Drama, Misdaad, Actie, Thriller, Crime, Roadmovie, Avontuur 1991

Recensies Thelma & Louise

Metacritic: 88,1
MovieMeter: 3,58
Rotten Tomatoes 84

Filmposter Thelma & Louise

Thelma is getrouwd met Darryl die zijn vrouw het liefst achter het aanrecht ziet, zodat hij ongestoord naar de televisie kan kijken. De tien jaar oudere Louise werkt als serveerster in een eethuis; haar musicerende vriend is zelden thuis. Om de sleur te doorbreken trekken de twee vriendinnen er een paar dagen op uit in de oude, open Ford Thunderbird 1966 cabriolet van Louise. De ontwikkelingen raken in een stroomversnelling als Louise bij een bar een man neerschiet.
Filmposter Filmposter Thelma & Louise

Regisseur Thelma & Louise

Ridley Scott

Schrijvers Thelma & Louise

Callie Khouri

Cast Thelma & Louise

Harvey Keitel
Geena Davis
Susan Sarandon
Michael Madsen
Brad Pitt

Thelma & Louise

Wil jij weten waar Thelma & Louise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Thelma & Louise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Thelma & Louise informatie

Benieuwd waar Thelma & Louise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Thelma & Louise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Thelma & Louise al heeft ontvangen.

Thelma & Louise trailer

Benieuwd of Thelma & Louise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Thelma & Louise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Thelma & Louise kunt kijken!