The Therapy (2022)

The Therapy

90 minuten 03-10-2022
Documentaire over twee Israëlische mannen die via conversietherapie hun homoseksualiteit proberen te overwinnen. Nadat zijn vrouw van hem scheidde toen ze erachter kwam dat hij homoseksueel materiaal bekeek op internet, wendde de 54-jarige Lev zich in wanhoop tot zijn rabbi. Al sinds de universiteit probeert hij af te komen van zijn aantrekking tot mannen, maar het komt altijd terug. Zijn rabbi raadde een conversietherapeut aan. Voor Lev, die we volgen in groepssessies en conversaties met zijn therapeut, helpt de therapie ‘te zijn wie ik wil zijn’. Hij hoopt ‘normaal’ te worden, zodat hij weer een vrouw kan trouwen. Student Ben (23) groeide op in de ultraorthodoxe gemeenschap. Hij volgt al zeven jaar conversietherapie en heeft een sterke band met zijn therapeut. Maar nu doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de therapievorm en komt hij erachter dat het wordt beschouwd als schadelijk. Langzaam probeert hij ervan los te komen. Maar is hij echt klaar om trots te zijn op zijn homoseksualiteit?

Regisseur The Therapy

Onbekend

Schrijvers The Therapy

Onbekend

Cast The Therapy

Onbekend

Filmagenda van The Therapy

The Therapy

Wil jij weten waar The Therapy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Therapy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Therapy informatie

Benieuwd waar The Therapy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Therapy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Therapy al heeft ontvangen.

The Therapy trailer

Benieuwd of The Therapy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Therapy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Therapy kunt kijken!