they live

16 Geweld

they live

16 Geweld
90 minuten Horror, Actie, Thriller, Science fiction 1988

Recensies they live

Metacritic: 54,1
MovieMeter: 3,2
Rotten Tomatoes 86
John Nada loopt voornamelijk maar een beetje rond in de grote stad, op zoek naar een baan. Op een dag vindt hij per toeval een zonnebril waarmee hij kan zien hoe sommige mensen er werkelijk uitzien onder hun gezicht: het zijn aliens die vermomd zijn als mens en ze zijn van plan om de wereld langzaamaan over te nemen. Hij zal ze moeten stoppen, maar hij is de enige die ze kan zien. Daarom gaat John op zoek naar de makers van deze bril om samen met hen de aliens te verslaan.

Regisseur they live

John Carpenter

Schrijvers they live

John Carpenter

Ray Nelson

Cast they live

Meg Foster
George 'Buck' Flower
Keith David
Roddy Piper

Bioscoopagenda van they live

Helaas draait they live niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1988.

they live

Wil jij weten waar they live op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar they live draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

they live informatie

Benieuwd waar they live over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over they live. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies they live al heeft ontvangen.

they live trailer

Benieuwd of they live iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de they live jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij they live kunt kijken!