Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) (2020)

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

10-07-2020
Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar! ‘Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes.’ (Theaterkrant) ‘Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel. Verrassend geestig in spel en mimiek.’ (Dagblad van het Noorden) ‘Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien.’ (Meppeler Courant ????)

Regisseur Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

Onbekend

Schrijvers Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

Onbekend

Cast Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

Onbekend

Filmagenda van Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) draait helaas niet in de bioscoop

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret)

Wil jij weten waar Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) informatie

Benieuwd waar Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) al heeft ontvangen.

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) trailer

Benieuwd of Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst! (try-out) (cabaret) kunt kijken!