Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

64 minuten 11-09-2019
Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Geregisseerd door

Dianna Basso

Dianna Bosso

Joey So

Schrijvers

Andrew Brenner

Becky Overton

Cast

Flaminia Cinque
Rasmus Hardiker
Teresa Gallagher
Anna Francolini

Alternatieve titels

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas & Friends: Digs & Discoveries - Benelux

Bioscoopagenda van Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken

Wil jij weten waar Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken informatie

Benieuwd waar Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken al heeft ontvangen.

Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken trailer

Benieuwd of Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Thomas de Stoomlocomotief, Opgraven & Ontdekken kunt kijken!