https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/150004-ac65e3e205dddec84c5392e1c96814be665d203a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Time Trial (2018)

AL
Time Trial brengt ons dicht bij David Millar en laat zien hoe de menselijke geest wordt voortgedreven door een kracht die verder gaat dan succes en glorie.

Time Trial

AL
82 minuten Documentaire 12-07-2018

Recensies Time Trial

MovieMeter: 3,1
Rotten Tomatoes 90

Filmposter Time Trial

Time Trial brengt ons dicht bij David Millar en laat zien hoe de menselijke geest wordt voortgedreven door een kracht die verder gaat dan succes en glorie.

Het einde van een sportcarrière is een race tegen de klok en een gevecht met de onvermijdelijke ondergang. De verslavende behoefte om te blijven strijden tart elke logica en zorgt voor een tegelijk fascinerend en pijnlijk drama. Time Trial volgt de Schot David Millar tijdens zijn laatste wedstrijden en zijn ultieme Tour de France. We zitten midden in het peloton, lijden mee tijdens onmogelijke beklimmingen, vliegen mee tijdens razendsnelle afdalingen en liggen na afloop naast hem in de hotelkamers om te recupereren. We rijden mee in een volgauto, een bron van comfort, bevoorrading en korte verlichting van de kou. En we weten dat met elke afgelegde kilometer de definitieve eindstreep dichterbij komt. Time Trial brengt ons dicht bij David Millar en laat zien hoe de menselijke geest wordt voortgedreven door een kracht die verder gaat dan succes en glorie. Voor zijn eerste lange documentaire maakte regisseur Finlay Pretsell gebruik van de nieuwste technieken, speciaal geprepareerde voertuigen en op de racefietsen gemonteerde camera’s. De soundtrack is van Dan Deacon.

Bekijk het aanbod van Time Trial

Time Trial Time Trial Time Trial Time Trial Time Trial
Filmposter Filmposter Time Trial

Regisseur Time Trial

Finlay Pretsell

Schrijvers Time Trial

Onbekend

Cast Time Trial

Thomas Dekker
David Millar

Filmagenda van Time Trial

Time Trial

Wil jij weten waar Time Trial op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Time Trial draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Time Trial informatie

Benieuwd waar Time Trial over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Time Trial. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Time Trial al heeft ontvangen.

Time Trial trailer

Benieuwd of Time Trial iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Time Trial jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Time Trial kunt kijken!