https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/182039-ec62f801da952efe8d952d5c5d6682b62f10c9c7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Tina (2021)

AL
Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

Tina

AL
118 minuten 01-07-2021

Filmposter Tina

Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

De documentaire Tina is de ultieme ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven. Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80. Voor het eerst geeft ze een kijkje in haar privéleven, waarin ze haar interne strubbelingen en meest persoonlijke momenten deelt. Tina is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.
Tina Tina Tina
Filmposter Filmposter Tina

Regisseurs Tina

T.J. Martin

Daniel Lindsay

Schrijvers Tina

Onbekend

Cast Tina

Tina Turner
Angela Bassett
Oprah Winfrey

Filmagenda van Tina

Tina

Wil jij weten waar Tina op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tina draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tina informatie

Benieuwd waar Tina over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tina. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tina al heeft ontvangen.

Tina trailer

Benieuwd of Tina iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tina jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tina kunt kijken!