TINKE

TINKE

92 minuten
Een historische jeugdfilm die zich afspeelt rond 1850. Laurus moet op het vee passen en is dus vaak in het veld te vinden. Op een dag vindt hij een jong meisje. Ze is broodmager, totaal verwaarloosd en heet Tinke. Haar ouders zijn gestorven en Laurus besluit haar mee naar zijn dorp te nemen. Daar is vast nog wel iemand die wat hulp kan gebruiken. Maar Tinke laat zich niet zomaar als hulp gebruiken. Wat is haar geheim? Waar komt ze vandaan? Eén ding is zeker, ze is op zoek naar haar grootouders. Deens gesproken, Nederlands ondertiteld. Vanaf 8 jaar.Lees meer

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van TINKE

Helaas draait TINKE niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

TINKE

Wil jij weten waar TINKE op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TINKE draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TINKE informatie

Benieuwd waar TINKE over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TINKE. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TINKE al heeft ontvangen.

TINKE trailer

Benieuwd of TINKE iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TINKE jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TINKE kunt kijken!