Tirza

Tirza

102 minuten Drama, Thriller 2010
MovieMeter: 2,99
Een paar dagen nadat Tirza en haar vriendje Choukri zijn vertrokken voor een reis door Namibië, heeft haar vader nog niets van hen gehoord. Hij vertrekt naar het Afrikaanse woestijnland om zijn dochter op te sporen en ontmoet daar Kaisa, die hem binnenvoert in haar wrede en bloederige wereld. Samen met haar ontdekt hij wat Tirza is overkomen; een lot dat huiveringwekkender is dan hij in zijn ergste nachtmerries heeft kunnen voorzien.

Geregisseerd door

Rudolf van den Berg

Schrijvers

Rudolf van den Berg

Arnon Grunberg

Cast

Abbey Hoes
Gijs Scholten van Aschat
Johanna ter Steege
Sylvia Hoeks
Keitumetse Matlabo
Jeroen Spitzenberger

Bioscoopagenda van Tirza

Helaas draait Tirza niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2010.

Tirza

Wil jij weten waar Tirza op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tirza draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tirza informatie

Benieuwd waar Tirza over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tirza. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tirza al heeft ontvangen.

Tirza trailer

Benieuwd of Tirza iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tirza jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tirza kunt kijken!