https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204076-a78e856816fb51128c57e65a1da5865aff79507e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Titanic (2023)

12 Geweld
De rijke Rose ontmoet de arme Jack op de Titanic. Ondanks het klasse verschil vallen ze als een blok voor elkaar. Cal, de verloofde van Rose, gaat de strijd aan met Jack. Wanneer het schip zinkt wordt het een strijd om leven en dood.

Titanic

12 Geweld
195 minuten Drama, Romantiek 08-02-2023

Recensies Titanic

MovieMeter: 3,77
Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 89

Filmposter Titanic

De rijke Rose ontmoet de arme Jack op de Titanic. Ondanks het klasse verschil vallen ze als een blok voor elkaar. Cal, de verloofde van Rose, gaat de strijd aan met Jack. Wanneer het schip zinkt wordt het een strijd om leven en dood.

Ter ere van het 25-jarig jubileum, wordt een geremasterde versie van James Cameron's multi-Academy Award®-winnende Titanic opnieuw uitgebracht in bioscopen in 3D en High Frame Rate. Met een cast onder leiding van Oscar®-winnaars Leonardo DiCaprio en Kate Winslet is de film een epische romance vol actie die zich afspeelt tegen de noodlottige eerste reis van de "onzinkbare" Titanic, destijds het grootste bewegende object ooit gebouwd. Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor Best Picture, Best Director, Best Cinematography, Best Film Editing, Best Art Direction-Set Direction, Best Costume Design, Best Original Dramatic Score, Best Original Song, Best Sound, Best Sound Effects Editing en Best Visual Effects. Bij de eerste release in 1997 werd de film wereldwijd de nummer 1 in de box office en is momenteel de op twee na hoogst verdienende film wereldwijd.
Titanic Titanic Titanic Titanic Titanic Titanic
Filmposter Filmposter Titanic

Regisseur Titanic

James Cameron

Schrijvers Titanic

James Cameron

Cast Titanic

Billy Zane
Kate Winslet
Leonardo DiCaprio
Kathy Bates
Frances Fisher
Gloria Stuart
Bernard Hill
Jonathan Hyde
Danny Nucci
David Warner
Victor Garber
Bill Paxton

Alternatieve titels

Titanic

Titanic 25th Anniversary (re-release)

Filmagenda van Titanic

Titanic

Wil jij weten waar Titanic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Titanic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Titanic informatie

Benieuwd waar Titanic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Titanic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Titanic al heeft ontvangen.

Titanic trailer

Benieuwd of Titanic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Titanic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Titanic kunt kijken!