The Interpreter

The Interpreter

113 minuten Drama 2017
MovieMeter: 3
De tachtigjarige Ali Ungar vindt een boek van een SS-officier, waarin die zijn oorlogsactiviteiten in Slowakije beschrijft. Hij realiseert zich dat de man verantwoordelijk is voor de executie van zijn ouders. Hij gaat op pad om wraak te nemen, maar vindt Georg, de 70-jarige zoon van de SS-officier. Georg is een gepensioneerde leraar die zijn vader zijn hele leven heeft vermeden. Hij wil toch meer over diens verleden weten en biedt Ali Ungar aan om voor hem te tolken. De twee tegenpolen gaan op pad op zoek naar meer informatie over een oorlogstragedie.

Geregisseerd door

Martin Sulík

Schrijvers

Martin Sulík

Marek Lescák

Cast

Jirí Menzel
Peter Simonischek
Zuzana Mauréry
Anita Szvrcsek

Alternatieve titels

Tlmocník

The Interpreter

Bioscoopagenda van The Interpreter

Helaas draait The Interpreter niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

The Interpreter

Wil jij weten waar The Interpreter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Interpreter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Interpreter informatie

Benieuwd waar The Interpreter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Interpreter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Interpreter al heeft ontvangen.

The Interpreter trailer

Benieuwd of The Interpreter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Interpreter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Interpreter kunt kijken!