https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180615-6ec385a70c7ee4d391ce223be794bc2b9144a7d9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

To the Moon (2021)

Angst Grof taalgebruik
Een filmische ode aan de maan, van de pionierstijd tot nu, in tien hoofdstukken over liefde, gekte, verlangen, verlies en onschuld.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

To the Moon

Angst Grof taalgebruik
76 minuten 22-07-2021

Recensies To the Moon

MovieMeter: 3,5

Filmposter To the Moon

Een filmische ode aan de maan, van de pionierstijd tot nu, in tien hoofdstukken over liefde, gekte, verlangen, verlies en onschuld.

Een filmische ode aan de maan, van de pionierstijd tot nu, in tien hoofdstukken over liefde, gekte, verlangen, verlies en onschuld. Volle maan, halvemaan, wassende maan. In al haar gestalten boeit het koude hemellichaam de mens en To the Moon legt die fascinatie vast. Er is misschien niets universeler dan naar de maan kijken. Zolang mensen op aarde rondlopen, heeft onze naaste metgezel de nachtelijke verbeelding gevoed. De maan is voorgesteld als de bron van liefde, dood, dromen en geboorte. Ze is een utopie geweest voor onze dystopische planeet: ze is verantwoordelijk gehouden voor van alles, terecht of onterecht, van waanzin tot vruchtbaarheid, van de getijden tot de mysterieuze reis van paling over de oceanen. To the Moon volgt de cyclus van één volledige maanfase. Het resultaat is een collage van liefdesverhalen, liederen van verlangen, mythen, dromen en nachtmerries. De film is samengesteld uit foundfootagebeelden in filmarchieven waaronder de collectie van Eye, maanopnamen in films van bekende makers en bij maanlicht gemaakte filmopnamen van over de vijf continenten. Nederlandse of Engelse ondertitels beschikbaar.
To the Moon To the Moon To the Moon To the Moon
Filmposter Filmposter To the Moon

Regisseur To the Moon

Tadhg O'Sullivan

Schrijvers To the Moon

Onbekend

Cast To the Moon

Onbekend

Filmagenda van To the Moon

To the Moon

Wil jij weten waar To the Moon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar To the Moon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

To the Moon informatie

Benieuwd waar To the Moon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over To the Moon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies To the Moon al heeft ontvangen.

To the Moon trailer

Benieuwd of To the Moon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de To the Moon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij To the Moon kunt kijken!