https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209680-601e82eb390fb9267bee2e085575ad0a5a1e5777/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Toen Ik Je Zag (2023)

12 Angst Grof taalgebruik
Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Toen Ik Je Zag

12 Angst Grof taalgebruik
118 minuten 02-03-2023

Filmposter Toen Ik Je Zag

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling. Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

Bekijk het aanbod van Toen Ik Je Zag

Regisseur Toen Ik Je Zag

Ben Verbong

Schrijvers Toen Ik Je Zag

Ben Verbong

Cast Toen Ik Je Zag

Noortje Herlaar
David Hofland
Keet Padberg
Matthijs van de Sande Bakhuyzen
Hanne Arendzen
Egbert-Jan Weeber

Toen Ik Je Zag

Wil jij weten waar Toen Ik Je Zag op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toen Ik Je Zag draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toen Ik Je Zag informatie

Benieuwd waar Toen Ik Je Zag over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toen Ik Je Zag. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toen Ik Je Zag al heeft ontvangen.

Toen Ik Je Zag trailer

Benieuwd of Toen Ik Je Zag iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toen Ik Je Zag jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toen Ik Je Zag kunt kijken!