https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214046-0dd682ec98187798f7ee2b6275044b0e29fc9bdd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Toen we van de Duitsers verloren (2023)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Toen we van de Duitsers verloren

6
86 minuten 21-09-2023

Filmposter Toen we van de Duitsers verloren

Zomer, 1974. Het is de dag na de verloren wereldkampioensfinale tussen Duitsland en Nederland. Het is stil op straat en de stad heeft een flinke kater. Jonas loopt Daan tegen het lijf en hoewel het geen vrienden zijn, trekken ze op deze saaie zomerdag samen op. Ze zijn allebei namelijk op zoek naar hun klasgenoot Karsten, ieder met een eigen reden. Ondertussen hangt de vermissing van Catootje als een donkere wolk boven de jongens. Sommige zomers vergeet je nooit meer.

Regisseur Toen we van de Duitsers verloren

Guido van Driel

Schrijvers Toen we van de Duitsers verloren

Onbekend

Cast Toen we van de Duitsers verloren

Kylian de Pagter
Rein Hoeke
Sanne Vogel

Filmagenda van Toen we van de Duitsers verloren

Toen we van de Duitsers verloren

Wil jij weten waar Toen we van de Duitsers verloren op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toen we van de Duitsers verloren draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toen we van de Duitsers verloren informatie

Benieuwd waar Toen we van de Duitsers verloren over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toen we van de Duitsers verloren. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toen we van de Duitsers verloren al heeft ontvangen.

Toen we van de Duitsers verloren trailer

Benieuwd of Toen we van de Duitsers verloren iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toen we van de Duitsers verloren jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toen we van de Duitsers verloren kunt kijken!