Tom Adelaar (2017)

Tom Adelaar

50 minuten Drama 2017

Recensies Tom Adelaar

MovieMeter: 2,5

Filmposter Tom Adelaar

Wanneer de Surinaamse Sharif een oer-Hollandse naam aanneemt om meer sales te scoren voor een opportunistisch callcenter, vervalt hij in een existentiële identiteitscrisis. Hij verdient goed en wordt eindelijk geaccepteerd, maar hoeveel van zichzelf is hij bereid op te offeren om er echt bij te horen? Wat is meer waard: je banksaldo of je roots?
Filmposter Filmposter Tom Adelaar

Regisseur Tom Adelaar

Gonzalo Fernandez

Schrijvers Tom Adelaar

Ashar Medina

Cast Tom Adelaar

Chris Peters
Manoushka Zeegelaar Breeveld
Yannick Jozefzoon
Tobias Kersloot
Cyriel Guds

Filmagenda van Tom Adelaar

Tom Adelaar

Wil jij weten waar Tom Adelaar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tom Adelaar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tom Adelaar informatie

Benieuwd waar Tom Adelaar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tom Adelaar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tom Adelaar al heeft ontvangen.

Tom Adelaar trailer

Benieuwd of Tom Adelaar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tom Adelaar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tom Adelaar kunt kijken!