Tomaatje op je neus

Tomaatje op je neus

45 minuten
Leeftijdsgroep (2+) Als Arno wil beginnen, zegt de juffrouw dat hij eerst zijn blouse moet strijken! Dat is het begin een vrolijke voorstelling waarin Arno de wereld op zijn kop zet. Paardrijden op een strijkplank, toeterende spierballen, kaarsjes die ‘floep’ op zijn hoofd terecht komen en weer gewoon branden, muziek die verandert als je aan zijn neus draait. Met eenvoudige attributen speelt hij de meest wonderlijke acts. Natuurlijk mogen kinderen meehelpen: Met muziek maken en in een levensgrote zeepbel zitten. Niet alles verklappen nu, maar wel nog dit: Zo leuk kan theater zijn met een tomaatje op je neus.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Tomaatje op je neus

Helaas draait Tomaatje op je neus niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-01-2020.

Tomaatje op je neus

Wil jij weten waar Tomaatje op je neus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tomaatje op je neus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tomaatje op je neus informatie

Benieuwd waar Tomaatje op je neus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tomaatje op je neus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tomaatje op je neus al heeft ontvangen.

Tomaatje op je neus trailer

Benieuwd of Tomaatje op je neus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tomaatje op je neus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tomaatje op je neus kunt kijken!