Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel)

Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel)

In Het vermoeden van Poincaré zijn twee heren voor langere tijd tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, omdat het Alpenchalet waarin zij zich bevinden door hevige sneeuwval geïsoleerd is geraakt. Ze doen verwoede pogingen elkaar beter te leren kennen, maar de taal blijkt een enorm obstakel in het wederzijds begrip. Het vermoeden van Poincaré is een onbewijsbare wiskundige stelling. Niet zozeer dit vermoeden zelf, als wel de ontoereikendheid van de taal is de inspiratiebron van Kruijver en Bunschoten van Toneelgroep Het Volk voor dit door hen zelf geschreven toneelstuk. Zo brengen zij met Het vermoeden van Poincaré hun interpretatie van absurdisme voor het voetlicht. Ook deze keer weet Het Volk daarbij met humor en mededogen vorm te geven aan mannelijk onvermogen. ‘Een absurdistisch en humoristisch stuk.’ (De Telegraaf) ‘Meesters op vierkante millimeter… een feest van herkenning.’ (Haarlems Dagblad)

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel)

Helaas draait Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 14-11-2019.

Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel)

Wil jij weten waar Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) informatie

Benieuwd waar Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) al heeft ontvangen.

Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) trailer

Benieuwd of Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toneelgroep Het Volk - Het vermoeden van Poincaré (toneel) kunt kijken!