https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/64951-442012a8b778d28225445189306df6aef717a258/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Toni Erdmann (2016)

12 Seks Grof taalgebruik
Toni Erdmann is een bitterzoete tragikomedie over een vader die tijdens een spontaan bezoek aan zijn dochter, die in het buitenland werkt, merkt hoe ongelukkig zij is.

Bekijk trailer

Toni Erdmann

12 Seks Grof taalgebruik
162 minuten Drama, Komedie 10-11-2016

Recensies Toni Erdmann

Metacritic: 93,1
MovieMeter: 4,07
Rotten Tomatoes 93

Filmposter Toni Erdmann

Toni Erdmann is een bitterzoete tragikomedie over een vader die tijdens een spontaan bezoek aan zijn dochter, die in het buitenland werkt, merkt hoe ongelukkig zij is.

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines’ perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen: de grappige Toni Erdmann.

Regisseur Toni Erdmann

Maren Ade

Schrijvers Toni Erdmann

Maren Ade

Cast Toni Erdmann

Hadewych Minis
Peter Simonischek
Sandra Hüller
Michael Wittenborn
Thomas Loibl
Lucy Russell
Tristan Pütter

Filmagenda van Toni Erdmann

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Toni Erdmann draait helaas niet in de bioscoop

Toni Erdmann

Wil jij weten waar Toni Erdmann op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toni Erdmann draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toni Erdmann informatie

Benieuwd waar Toni Erdmann over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toni Erdmann. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toni Erdmann al heeft ontvangen.

Toni Erdmann trailer

Benieuwd of Toni Erdmann iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toni Erdmann jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toni Erdmann kunt kijken!