Toon W is Hersteld (2023)

Toon W is Hersteld

79 minuten 02-06-2023
Bij de voorstelling van 16 mei a.s. van deze film zullen zowel regisseur Rob Deelen als hoofdrolspeler Toon Walraven aanwezig zijn om in gesprek te gaan met het publiek. Toon is vandaag de dag een veelgevraagd gastspreker in de wereld van detentie, justitie, ervaringsdeskundigheid en forensische zorg. Maar daar zag het lang niet naar uit. In de documentaire vertelt Toon over zijn leven en komen er verschillende personen die zijn pad kruisten aan het woord. Je wordt mee teruggenomen naar de jeugd van Toon en je beleeft, door waarheidsgetrouwe reconstructies, hoe hij opgroeit en in de criminaliteit belandt. Drank, drugs, diefstal en vechtpartijen domineren zijn leven. Na diverse korte detenties krijgt hij aan het begin van de jaren negentig vijf jaar gevangenisstraf als leider van een criminele organisatie. Deze straf betekent voor hem de ommekeer… Toon is niet genezen, Toon Walravens is hersteld.

Regisseur Toon W is Hersteld

Onbekend

Schrijvers Toon W is Hersteld

Onbekend

Cast Toon W is Hersteld

Onbekend

Toon W is Hersteld

Wil jij weten waar Toon W is Hersteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Toon W is Hersteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Toon W is Hersteld informatie

Benieuwd waar Toon W is Hersteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Toon W is Hersteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Toon W is Hersteld al heeft ontvangen.

Toon W is Hersteld trailer

Benieuwd of Toon W is Hersteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Toon W is Hersteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Toon W is Hersteld kunt kijken!