https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/156274-0e68cb5e6c042fe7d42d6cf6536cd268712f2b6d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Top Gun: Maverick (2022)

12 Geweld
Na meer dan dertig jaar zit Maverick nog steeds op z'n plek bij de marine. Ineens moet hij de beste piloten voorbereiden om de moeilijkste missie ooit. Gaat het ze lukken? En onthoud; het gaat niet om 't vliegtuig, maar om de piloot.

Top Gun: Maverick

12 Geweld
131 minuten Actie 26-05-2022

Filmposter Top Gun: Maverick

Na meer dan dertig jaar zit Maverick nog steeds op z'n plek bij de marine. Ineens moet hij de beste piloten voorbereiden om de moeilijkste missie ooit. Gaat het ze lukken? En onthoud; het gaat niet om 't vliegtuig, maar om de piloot.

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat. Verder met o.a. Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.

Bekijk het aanbod van Top Gun: Maverick

Regisseur Top Gun: Maverick

Joseph Kosinski

Schrijvers Top Gun: Maverick

Christopher McQuarrie

Ehren Kruger

Eric Warren Singer

Jim Cash

Peter Craig

Jack Epps Jr.

Justin Marks

Cast Top Gun: Maverick

Ed Harris
Glenn Powell
Jennifer Connelly
Jon Hamm
Lewis Pullman
Miles Teller
Bashir Salahuddi
Charles Parnell
Danny Ramirez
Glen Powell
Greg Tarzan Davis
Jay Ellis
Monica Barbaro
Tom Cruise
Val Kilmer

Filmagenda van Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Wil jij weten waar Top Gun: Maverick op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Top Gun: Maverick draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Top Gun: Maverick informatie

Benieuwd waar Top Gun: Maverick over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Top Gun: Maverick. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Top Gun: Maverick al heeft ontvangen.

Top Gun: Maverick trailer

Benieuwd of Top Gun: Maverick iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Top Gun: Maverick jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Top Gun: Maverick kunt kijken!