TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles (2021)

TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

29-11-2021
Tot 1982 schiet hij vele rollen vol. Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

Regisseur TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

Onbekend

Schrijvers TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

Onbekend

Cast TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

Onbekend

Filmagenda van TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles

Wil jij weten waar TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles informatie

Benieuwd waar TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles al heeft ontvangen.

TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles trailer

Benieuwd of TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TOPfilm - Aznavour, le regard de Charles kunt kijken!