TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus (2021)

TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus

24-06-2021
Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Regisseur TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus

Onbekend

Schrijvers TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus

Onbekend

Cast TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus

Onbekend

TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus

Wil jij weten waar TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus informatie

Benieuwd waar TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus al heeft ontvangen.

TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus trailer

Benieuwd of TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TOPfilm - Kom Hier Dat Ik U Kus kunt kijken!