TOPfilm - Made in Italy (2021)

TOPfilm - Made in Italy

24-06-2021
Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Regisseur TOPfilm - Made in Italy

Onbekend

Schrijvers TOPfilm - Made in Italy

Onbekend

Cast TOPfilm - Made in Italy

Onbekend

TOPfilm - Made in Italy

Wil jij weten waar TOPfilm - Made in Italy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TOPfilm - Made in Italy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TOPfilm - Made in Italy informatie

Benieuwd waar TOPfilm - Made in Italy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TOPfilm - Made in Italy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TOPfilm - Made in Italy al heeft ontvangen.

TOPfilm - Made in Italy trailer

Benieuwd of TOPfilm - Made in Italy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TOPfilm - Made in Italy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TOPfilm - Made in Italy kunt kijken!