Totò diabolicus (1961)

Totò diabolicus

95 minuten Komedie 1961

Recensies Totò diabolicus

MovieMeter: 2,5

Filmposter Totò diabolicus

Markies Galeazzo di Torrealta werd vermoord door een mysterieuze moordenaar die zichzelf Diabolicus noemt. Zijn erfgenamen, drie broers en een zus, werden tevens gedood door Diabolicus. Waardoor er nog één erfgenaam over is: Monsignor Antonino di Torrealta. De politie slaagt er niet in de zaak op te lossen. Tot op de dag dat Antonino zijn erfdeel schenkt aan zijn onwettige broer, Pasquale Bonocore. Deze zit opgesloten in de gevangenis en kan dus de dader niet zijn. Met dit gegeven heeft de politie de sleutels van het mysterie in de hand.

Bekijk het aanbod van Totò diabolicus

Filmposter Filmposter Totò diabolicus

Regisseur Totò diabolicus

Steno

Schrijvers Totò diabolicus

Bruno Corbucci

Marcello Fondato

Giovanni Grimaldi

Vittorio Metz

Roberto Gianviti

Cast Totò diabolicus

Totò
Luigi Pavese
Nadia Sanders
Raimondo Vianello

Totò diabolicus

Wil jij weten waar Totò diabolicus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Totò diabolicus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Totò diabolicus informatie

Benieuwd waar Totò diabolicus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Totò diabolicus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Totò diabolicus al heeft ontvangen.

Totò diabolicus trailer

Benieuwd of Totò diabolicus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Totò diabolicus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Totò diabolicus kunt kijken!