Journey of the Hyena (1972)

Journey of the Hyena

85 minuten Drama, Roadmovie 1972

Recensies Journey of the Hyena

MovieMeter: 3,42
Rotten Tomatoes 78

Filmposter Journey of the Hyena

Twee Senegalese jongeren proberen te ontsnappen aan de armoede en onderontwikkeling van hun vaderland. De jonge herder Mory (Magaye Niang) en het meisje Anta (Marerme Niang) proberen de middelen en de contacten te organiseren die hen in staat moeten stellen om naar Frankrijk te emigreren. Ze geloven dat ze daar betere inkomens en een beter leven kunnen vinden. Vanuit de provincie reizen ze per motor naar de havenstad Dakar. Mory laat zich in met afpersing en diefstal om zijn ambities te realiseren, maar kan uiteindelijk niet vertrekken omdat hij denkt zonder zijn verloren amulet niet te kunnen reizen. Het meisje slaagt er beter in haar droom te realiseren.
Filmposter Filmposter Journey of the Hyena

Regisseur Journey of the Hyena

Djibril Diop Mambéty

Schrijvers Journey of the Hyena

Djibril Diop Mambéty

Cast Journey of the Hyena

Aminata Fall
Magaye Niang
Mareme Niang
Myriam Niang
Christoph Colomb
Mustapha Ture

Alternatieve titels

Touki Bouki

Journey of the Hyena

Journey of the Hyena

Wil jij weten waar Journey of the Hyena op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Journey of the Hyena draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Journey of the Hyena informatie

Benieuwd waar Journey of the Hyena over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Journey of the Hyena. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Journey of the Hyena al heeft ontvangen.

Journey of the Hyena trailer

Benieuwd of Journey of the Hyena iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Journey of the Hyena jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Journey of the Hyena kunt kijken!