https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185670-ff27a003cf806b16e99595979c97f5b81aa9b1ad/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Tout s'est bien passé (2022)

AL
Nadat de 85-jarige André een beroerte krijgt, raakt hij voor de helft verlamd. Hij besluit de verdere aftakeling niet af te willen wachten en vraagt zijn dochters om hem te helpen er een eind aan te maken.

Tout s'est bien passé

AL
113 minuten 03-02-2022

Filmposter Tout s'est bien passé

Nadat de 85-jarige André een beroerte krijgt, raakt hij voor de helft verlamd. Hij besluit de verdere aftakeling niet af te willen wachten en vraagt zijn dochters om hem te helpen er een eind aan te maken.

Nadat de 85 jaar oude André een beroerte krijgt, raakt hij voor de helft verlamd en is het leven niet meer wat het was. Als bon-vivant besluit hij de verdere aftakeling niet af te willen wachten en vraagt zijn dochters Emmanuèle en Pascale om hem te helpen er een eind aan te maken. Hiermee confronteert hij de twee vrouwen niet alleen met een moreel dilemma, maar zadelt hij ze daarbij op met grote praktische en emotionele uitdagingen.

Bekijk het aanbod van Tout s'est bien passé

Tout s'est bien passé Tout s'est bien passé Tout s'est bien passé Tout s'est bien passé
Filmposter Filmposter Tout s'est bien passé

Regisseur Tout s'est bien passé

François Ozon

Schrijvers Tout s'est bien passé

Onbekend

Cast Tout s'est bien passé

André Dussollier
Géraldine Pailhas
Sophie Marceau

Filmagenda van Tout s'est bien passé

Tout s'est bien passé

Wil jij weten waar Tout s'est bien passé op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tout s'est bien passé draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tout s'est bien passé informatie

Benieuwd waar Tout s'est bien passé over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tout s'est bien passé. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tout s'est bien passé al heeft ontvangen.

Tout s'est bien passé trailer

Benieuwd of Tout s'est bien passé iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tout s'est bien passé jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tout s'est bien passé kunt kijken!