https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211431-31628b402960e1b3a9fca750f57257a68fc8c68d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Transfusion (2023)

16
Een voormalige Special Forces soldaat (Sam Worthington) komt in de criminele onderwereld terecht om te voorkomen dat zijn enige zoon hem wordt afgenomen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Transfusion

16
100 minuten 25-05-2023

Filmposter Transfusion

Een voormalige Special Forces soldaat (Sam Worthington) komt in de criminele onderwereld terecht om te voorkomen dat zijn enige zoon hem wordt afgenomen.

Special Forces-soldaat Ryan Logan (Sam Worthington) en zijn jonge zoon Billy (Edward Friday Carmody) proberen na het noodlottig ongeluk van echtgenoot en moeder, hun leven weer op de rit te krijgen. De relatie van vader en zoon komt onder druk te staan, omdat Billy kampt met schuldgevoelens over het verlies van zijn moeder en Ryan leidt aan PTSS. Wanneer Billy bedreigd wordt, betreedt Ryan via zijn SAS-maatje Johnny de criminele onderwereld om zijn zoon te redden Hij beseft zich dat dit zijn laatste kans is om terug te keren in de maatschappij en om te voorkomen dat ook zijn zoon van hem wordt afgenomen.
Transfusion Transfusion Transfusion Transfusion
Filmposter Filmposter Transfusion

Regisseur Transfusion

Matt Nable

Schrijvers Transfusion

Matt Nable

Cast Transfusion

Sam Worthington
Phoebe Tonkin
Matt Nable
Susie Porter
Jeremy Lindsay Taylor
Jessica Napier
Damian de Montemas
Alison McGirr
Edward Carmody
George Houvardas
Alex Malone
Sam Cotton
Sam Parsonson
Gilbert Bradman
Damien Strouthos
Trystan Go
Mike Duncan
Julian Maroun

Filmagenda van Transfusion

Transfusion

Wil jij weten waar Transfusion op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Transfusion draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Transfusion informatie

Benieuwd waar Transfusion over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Transfusion. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Transfusion al heeft ontvangen.

Transfusion trailer

Benieuwd of Transfusion iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Transfusion jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Transfusion kunt kijken!