https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201473-c0b9bc03e66386b053a51cb44925880879bddf23/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Triangle of Sadness (2022)

12 Geweld Grof taalgebruik Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik

Triangle of Sadness

12 Geweld Grof taalgebruik Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik
147 minuten 15-12-2022

Filmposter Triangle of Sadness

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Bekijk het aanbod van Triangle of Sadness

Regisseur Triangle of Sadness

Ruben Östlund

Schrijvers Triangle of Sadness

Onbekend

Cast Triangle of Sadness

Woody Harrelson
Harris Dickinson
Zlatko Buric
Charlbi Dean

Filmagenda van Triangle of Sadness

Triangle of Sadness

Wil jij weten waar Triangle of Sadness op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Triangle of Sadness draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Triangle of Sadness informatie

Benieuwd waar Triangle of Sadness over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Triangle of Sadness. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Triangle of Sadness al heeft ontvangen.

Triangle of Sadness trailer

Benieuwd of Triangle of Sadness iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Triangle of Sadness jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Triangle of Sadness kunt kijken!