Tribute To The Cats Band 2023 (2024)

Tribute To The Cats Band 2023

17-06-2024
In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn we 20 jaar en meer dan 700 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band, zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘Marian , Lea’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen. Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma , met vrijwel alle Cats-hits: En nogmaals , het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! Tickets € 29,50 Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden. CCXL Theater beschikt over een (beperkt) aantal rolstoelplaatsen. Heeft u een rolstoelplaats nodig? Neem dan voordat u tickets koopt even telefonisch contact met ons op via 0118 225216 zodat u verzekerd bent van een geschikte plaats.

Regisseur Tribute To The Cats Band 2023

Onbekend

Schrijvers Tribute To The Cats Band 2023

Onbekend

Cast Tribute To The Cats Band 2023

Onbekend

Tribute To The Cats Band 2023

Wil jij weten waar Tribute To The Cats Band 2023 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tribute To The Cats Band 2023 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tribute To The Cats Band 2023 informatie

Benieuwd waar Tribute To The Cats Band 2023 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tribute To The Cats Band 2023. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tribute To The Cats Band 2023 al heeft ontvangen.

Tribute To The Cats Band 2023 trailer

Benieuwd of Tribute To The Cats Band 2023 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tribute To The Cats Band 2023 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tribute To The Cats Band 2023 kunt kijken!