TRON

96 minuten Actie, Science fiction, Avontuur 1981

Recensies TRON

Metacritic: 58,1
MovieMeter: 3,01
Rotten Tomatoes 72

Filmposter TRON

Als Flynn (Jeff Bridges) de belangrijkste computer van zijn voormalige werkgever kraakt om te bewijzen dat zijn werk is gestolen door een van zijn collega's, begint er voor hem een nog veel groter avontuur. Hij wordt de computer ingezogen door een hongerige macht - het Master Control Program - en raakt betrokken in een dodelijk gladiatorspel waarin gebruik wordt gemaakt van snelle racemotoren van licht. Samen met de held van het computerspel - Tron (Bruce Boxleitner) - bevechten ze het MCP in een alles beslissend gevecht. Hierbij zal zowel over het lot van de elektronische als de echte wereld worden beslist.
Filmposter Filmposter TRON

Regisseur TRON

Steven Lisberger

Schrijvers TRON

Steven Lisberger

Bonnie MacBird

Cast TRON

David Warner
Bruce Boxleitner
Jeff Bridges
Cindy Morgan

Filmagenda van TRON

TRON

Wil jij weten waar TRON op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TRON draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TRON informatie

Benieuwd waar TRON over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TRON. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TRON al heeft ontvangen.

TRON trailer

Benieuwd of TRON iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TRON jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TRON kunt kijken!