https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213777-3e84a88c810d925274f04bce226dd13e04491746/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Creator (2023)

12
De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI).

The Creator

12
133 minuten Thriller 28-09-2023

Recensies The Creator

MovieMeter: 2,31

Filmposter The Creator

De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI).

De epische scifi-actiethriller The Creator van schrijver / regisseur Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), speelt zich af in een toekomstige oorlog tussen het menselijke ras en de troepen van de kunstmatige intelligentie (AI). Joshua (Washington) is een ex-agent van de speciale eenheid. Hij rouwt om de verdwijning van zijn vrouw (Chan). Hij wordt gerekruteerd om de Schepper, de ongrijpbare architect van de geavanceerde AI, op te sporen en te doden. Deze architect heeft een mysterieus wapen ontwikkeld met de kracht om niet alleen de oorlog, maar ook het bestaan van de mensheid te beëindigen. Joshua en zijn team van elite-agenten reizen over de vijandelijke linies, naar de duistere kern van het door AI-bezet gebied. Aldaar ontdekken ze dat het wereldbeëindigende wapen dat hij moet vernietigen, een AI is in de vorm van een jong kind (Voyles).

Bekijk het aanbod van The Creator

Regisseurs The Creator

Gareth Edwards

Enrico Clerico Nasino

Schrijvers The Creator

Fabio Guaglione

Fabio Resinaro

Cast The Creator

Ellen Hollman
Jay Harrington
John Brotherton
Tyrees Allen
Clare Carey
John David Washington
Gemma Chan
Allison Janney

Alternatieve titels

True Love

Y/N: You Lie, You Die

The Creator

The Creator

Wil jij weten waar The Creator op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Creator draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Creator informatie

Benieuwd waar The Creator over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Creator. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Creator al heeft ontvangen.

The Creator trailer

Benieuwd of The Creator iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Creator jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Creator kunt kijken!