https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/164281-c712c222f811d51cba48ea0597382ed6025a89da/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

True Mothers (2021)

Angst
Na An en Radiance keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft.

True Mothers

Angst
140 minuten 21-01-2021

Filmposter True Mothers

Na An en Radiance keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft.

Na An en Radiance keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft. Satoko en haar man hebben het goed, maar het lukt niet om zwanger te worden. Ze besluiten voor adoptie in aanmerking te willen komen. Zo worden ze de ouders van Asato, een jongetje geboren uit een onstuimige puberliefde. Jaren later komt hun gezinsgeluk onder spanning te staan als een onbekende jonge vrouw zich aandient en beweert Asato's echte moeder te zijn. Satoko gaat de confrontatie met deze Hikari aan. Wie is ze en wat is er dedstijds gebeurd? Gebaseerd op een roman van Mizuki Tsujimura en met de herkenbare visuele kracht van Kawase, die de film een unieke intensiteit geeft. True Mothers maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Regisseur True Mothers

Naomi Kawase

Schrijvers True Mothers

Onbekend

Cast True Mothers

Arata Iura
Hiromi Nagasaku
Taketo Tanaka

Filmagenda van True Mothers

True Mothers

Wil jij weten waar True Mothers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar True Mothers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

True Mothers informatie

Benieuwd waar True Mothers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over True Mothers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies True Mothers al heeft ontvangen.

True Mothers trailer

Benieuwd of True Mothers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de True Mothers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij True Mothers kunt kijken!