True Romance

True Romance

120 minuten Drama, Misdaad, Actie, Thriller, Crime, Romantiek 1993
Metacritic: 59,1
MovieMeter: 3,83
Rotten Tomatoes 92
Clarence werkt in een stripboekenwinkel en brengt het grootste deel van z'n vrije tijd door in de bioscoop waar hij kungfu-films kijkt. Op een dag ontmoet hij de prostituee Alabama, op wie hij verliefd wordt. Ze kan echter niet zo maar stoppen met het werk en dus moet Clarence eerst afrekenen met haar pooier. Tijdens de tumultueuze confrontatie met de pooier komt Clarence per ongeluk in bezit van een koffer cocaïne. Hij beslist deze enorme hoeveelheid op zijn eigen houtje te verkopen en trekt naar Los Angeles.

Geregisseerd door

Tony Scott

Schrijvers

Quentin Tarantino

Cast

Dennis Hopper
Christian Slater
Patricia Arquette
Val Kilmer
Michael Rapaport

Bioscoopagenda van True Romance

Helaas draait True Romance niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1993.

True Romance

Wil jij weten waar True Romance op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar True Romance draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

True Romance informatie

Benieuwd waar True Romance over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over True Romance. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies True Romance al heeft ontvangen.

True Romance trailer

Benieuwd of True Romance iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de True Romance jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij True Romance kunt kijken!