https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212337-058d316608b8c7bc079ae79edc633cf713629e81/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

True Things (Previously Unreleased) (2023)

12
Een gelaagde en knap geacteerde film van regisseuse Harry Wootliff, met in de hoofdrol Ruth Wilson en Tom Burke (The Souvenir).

True Things (Previously Unreleased)

12
102 minuten 17-08-2023

Filmposter True Things (Previously Unreleased)

Een gelaagde en knap geacteerde film van regisseuse Harry Wootliff, met in de hoofdrol Ruth Wilson en Tom Burke (The Souvenir).

Het slaperige leven van een vrouw verandert voor altijd na een giftige seksuele ontmoeting. Een gelaagde en knap geacteerde film van regisseuse Harry Wootliff, met in de hoofdrol Ruth Wilson en Tom Burke (The Souvenir). In het rustige kustplaatsje Ramsgate wordt de wereld van Kate (Ruth Wilson) op zijn kop gezet door een toevallige blik van een brutale man met geverfd blond haar (na The Souvenir opnieuw een toxische Tom Burke). Hij is net ontslagen uit een gevangenisstraf voor kleine vergrijpen. Met al zijn zelfvertrouwen en charme verleidt hij Kate op een parkeerplaats. Kate's gedachten worden de weken erna totaal beheerst door deze bedwelmende verliefdheid. Kate geeft zich over aan lust in de hoop om intimiteit te vinden – tevergeefs. Ondertussen laat haar minnaar steeds minder vaak van zich horen en verdwijnt hij langzaam uit zicht. Maar Kate kan zijn geur, zijn aanraking niet vergeten. In haar bewerking van de roman van Deborah Kay Davies, True Things About Me, toont Harry Wootliff hoe een vrouw verteerd kan worden door de archetypische 'afwezige minnaar'. Zelfbedrog, zelfdestructie en zelfverlies is haar deel. De aantrekkingskracht van de bad boy zorgt voor duizelingwekkende hoogtepunten en depressieve dieptepunten. Geselecteerd in de Orizzonti-competitie van het filmfestival van Venetië en winnaar van de prijs voor beste actrice voor Ruth Wilson op het filmfestival van Stockholm.

Bekijk het aanbod van True Things (Previously Unreleased)

Regisseur True Things (Previously Unreleased)

Harry Wootliff

Schrijvers True Things (Previously Unreleased)

Onbekend

Cast True Things (Previously Unreleased)

Ruth Wilson
Tom Burke
Robert Goodman
Hayley Squires

Alternatieve titels

True Things

True Things (Previously Unreleased)

True Things (Previously Unreleased)

Wil jij weten waar True Things (Previously Unreleased) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar True Things (Previously Unreleased) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

True Things (Previously Unreleased) informatie

Benieuwd waar True Things (Previously Unreleased) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over True Things (Previously Unreleased). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies True Things (Previously Unreleased) al heeft ontvangen.

True Things (Previously Unreleased) trailer

Benieuwd of True Things (Previously Unreleased) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de True Things (Previously Unreleased) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij True Things (Previously Unreleased) kunt kijken!