One Last Deal

One Last Deal

95 minuten Drama 2017
Olavi is een door het werk geobsedeerde kunsthandelaar die achtergelaten is door een industrie die grotere zakelijke conglomeraten bevoordeelt. Daar hebben algoritmes het instinct en de kennis over de kunstgeschiedenis vervangen, waardoor de handelaren zijn overvolle winkel links laten liggen. Hierdoor lopen ze wellicht wel een obscuur object mis van een grote Russische schilder. Om in het bezit te komen van het object is veel onderzoek en een beetje hulp nodig, die hij onverwachts ontvangt van zijn kleinzoon, Otto. Terwijl Olavi zijn kleinzoon leert hoe je in deze concurrerende sector moet handelen en onderzoek kunt doen naar dingen die je niet kunt vinden via Google, maakt hij opnieuw contact met zijn dochter, Lea en ontdekt hij de familie die hij heeft gemist.

Geregisseerd door

Klaus Härö

Schrijvers

Anna Heinämaa

Cast

Stefan Sauk
Heikki Nousiainen
Pirjo Lonka
Amos Brotherus

Alternatieve titels

Tuntematon Mestari

One Last Deal

Bioscoopagenda van One Last Deal

Helaas draait One Last Deal niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

One Last Deal

Wil jij weten waar One Last Deal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar One Last Deal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

One Last Deal informatie

Benieuwd waar One Last Deal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over One Last Deal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies One Last Deal al heeft ontvangen.

One Last Deal trailer

Benieuwd of One Last Deal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de One Last Deal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij One Last Deal kunt kijken!