Tussentijd (2022)

Tussentijd

50 minuten 25-09-2022
Het 14-jarige Palestijns Syrisch meisje Nur woont samen met haar vader en broertje in één kamer in het asielzoekerscentrum in Middelburg. Ze gaat naar school, helpt haar vader met de huishouding en kijkt naar een Syrische soap. Maar in gedachten is ze bij haar moeder, broertje en zusjes in Libanon. Het is nu tweeënhalf jaar geleden dat ze die voor het laatst zag. Na het wachten op een verblijfsvergunning begint nu het lange wachten op hereniging met de rest van het gezin. Een film over een leven tussen oorlog en vrede; tussen twee culturen ; tussen hoop en vrees en tussen kind zijn en een jonge vrouw worden. Fifi Visser en Jacomien Kodde filmden een jaar lang het leven van de familie Mansor waar dochter Nur de spil is. Door zelf te filmen konden ze haast onzichtbaar meekijken hoe Nur, haar broertje en haar vader zich staande houden in een wereld waarin ze in de wacht zijn gezet.

Regisseur Tussentijd

Onbekend

Schrijvers Tussentijd

Onbekend

Cast Tussentijd

Onbekend

Tussentijd

Wil jij weten waar Tussentijd op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tussentijd draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tussentijd informatie

Benieuwd waar Tussentijd over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tussentijd. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tussentijd al heeft ontvangen.

Tussentijd trailer

Benieuwd of Tussentijd iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tussentijd jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tussentijd kunt kijken!