Twin Flame

Twin Flame

30 minuten
“Toen ik je ontmoette voelde het alsof ik je al jaren kende. Alsof een ontbrekend stuk van mezelf ineens op zijn plaats viel. Nu dat stuk weer is weggevallen weet ik niet hoe ik verder moet. Of ik verder moet.” Twee talentvolle, maar getroebleerde muzikanten kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. Kunnen ze hun destructieve connectie omzetten in creatieve energie of gaan ze samen ten onder? In een repetitieruimte vol instrumenten zit Joel op de grond, achterover geleund tegen een versterker. In zijn hand een klein, onheilspellend flesje. Tegenover hem staat Joyce, bij wie de tranen over haar wangen lopen. “We doen het samen.” fluistert Joel. “Dan zijn we er allebei vanaf.” De verleiding is groot. Joyce gaat naast hem zitten. Ze neemt het flesje aan... Maanden eerder. Op het podium in een lokale club Twin-Flame, een band opgebouwd rond de zangeres (en kassamedewerkster) Joyce en de talentvolle solo-gitarist Joël. Ze spelen gedreven en we zien dat er een speciale band is tussen de twee. Haast telepathisch. Hun manager kijkt tevreden toe. Joel flirt opzichtig met een meisje in het publiek. Joyce ziet het en praat ze door zijn solo heen. Het publiek heeft niets in de gaten en applaudisseert. In de kleedkamer krijgt de vete tussen Joel en Joyce een vervolg. Joyce kust met andere jongen recht voor Joel’s neus. Joel wil woest weglopen, maar op dat moment loopt Ron binnen, samen met de baas van een platenmaatschappij, die hen een contract aanbiedt om in de studio een plaat te maken. De band reageert blij, maar Joel wijst het af en loopt alsnog weg. Er wordt een bemiddelingsgesprek georganiseerd tussen de hoofdpersonen. Bij de eerstvolgende repetitie kunnen Joyce en Joel het toch niet laten om verwijten naar elkaar te maken. Dit keer mondt het uit in een knallende ruzie, waarbij de instrumenten door de ruimte vliegen. Opnieuw is Joel weg. Nu definitief. We vinden Joel enkele weken later terug. Hij ziet er slecht uit en hij gaat om met de verkeerde mensen. Hij is beïnvloedbaar en om zijn ellende te vergeten verliest hij zich steeds vaker in drank en drugs. Dan ziet hij dat Twin Flame speelt in een kroeg. Hij loopt naar binnen en ziet een nieuwe gitarist op het podium. Dit is de druppel.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Twin Flame

Helaas draait Twin Flame niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Twin Flame

Wil jij weten waar Twin Flame op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Twin Flame draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Twin Flame informatie

Benieuwd waar Twin Flame over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Twin Flame. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Twin Flame al heeft ontvangen.

Twin Flame trailer

Benieuwd of Twin Flame iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Twin Flame jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Twin Flame kunt kijken!