Twinkel Twinkel Kleine Ster

Twinkel Twinkel Kleine Ster

Twinkel twinkel, kleine ster Ageeth de Haan In de donkere dagen rond Kerstmis zingt Ageeth de mooiste Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes zoals: Stille nacht, Jingle bells, en Twinkel, twinkel ,kleine ster. Als Ageeth de enorme kerstboom versiert die op het podium staat, verschijnt er plots een ster boven in de lucht. Langzaam komt hij dichterbij . “Wat wil je zeggen, kleine ster?” Deze warme en sfeervolle voorstelling is gemaakt voor de hele familie met een hoofdrol voor opa en oma. Dus neem vooral ook de opa’s en oma’s mee; ze zullen ervan genieten! Twinkel, twinkel, kleine ster is gemaakt in samenwerking met concertgebouw De Doelen en is geïnspireerd op het prentenboek De herdertjes lagen bij nachte van Ageeth de Haan en Noëlle Smit. Noëlle ontwierp ook het prachtige, feeërieke decor voor deze muziektheaterproductie. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door violist Yannick Hiwat en gitarist Peer Thielen. De liedjes uit de voorstelling zijn terug te vinden in het boek met cd. Over Ageeth de Haan Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar, haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz. Op een prettige en ongedwongen wijze vangt ze binnen een paar seconden de aandacht van zelfs het allerjongste publiek én weet ze deze moeiteloos vast te houden. De muziek van Ageeth is geliefd bij muziekliefhebbers van jong tot oud. Begeleid door ervaren muzikanten bezingt Ageeth het leven in poëtische, grappige en ontroerende liedjes, waarbij er veel interactie is met het publiek. Haar liedjes zijn herkenbaar en pakkend door haar unieke stemklank en de aanstekelijke melodieën. Het publiek verlaat de zaal dan ook altijd met een glimlach en hoogstwaarschijnlijk met een liedje dat nog even blijft hangen. Ageeth de Haan is ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF) en jurylid van de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied 2019. Tickets: € 13,00 Gekochte tickets kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Twinkel Twinkel Kleine Ster

Helaas draait Twinkel Twinkel Kleine Ster niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-01-2020.

Twinkel Twinkel Kleine Ster

Wil jij weten waar Twinkel Twinkel Kleine Ster op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Twinkel Twinkel Kleine Ster draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Twinkel Twinkel Kleine Ster informatie

Benieuwd waar Twinkel Twinkel Kleine Ster over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Twinkel Twinkel Kleine Ster. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Twinkel Twinkel Kleine Ster al heeft ontvangen.

Twinkel Twinkel Kleine Ster trailer

Benieuwd of Twinkel Twinkel Kleine Ster iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Twinkel Twinkel Kleine Ster jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Twinkel Twinkel Kleine Ster kunt kijken!