Two-Lane Blacktop (1971)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Two-Lane Blacktop

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
102 minuten Drama, Actie, Roadmovie 1971

Recensies Two-Lane Blacktop

Metacritic: 89,1
MovieMeter: 3,38
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Two-Lane Blacktop

Twee auto fanaten rijden over de eindeloze wegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten op zoek naar autoraces. Ze rijden in een Chevrolet en gebruiken het geld dat ze winnen met racen om de auto in een goede staat te houden. Buitenom auto's hebben de twee elkaar weinig te vertellen. Tijdens een diner in Arizona ontmoeten ze een meisje dat met hen mee gaat. Ze krijgen beiden een relatie met haar. Later ontmoeten ze een oude zwerver die door de Verenigde Staten trekt in zijn spiksplinternieuwe GTO. Hij daagt hen uit voor een crosscountry-race naar Washington D.C. waarbij de winnaar de auto van de verliezer krijgt. Maar onderweg begint de interesse in de race af te nemen en nemen andere zaken de overhand.
Filmposter Filmposter Two-Lane Blacktop

Regisseur Two-Lane Blacktop

Monte Hellman

Schrijvers Two-Lane Blacktop

Rudy Wurlitzer

Will Corry

Cast Two-Lane Blacktop

Dennis Wilson
James Taylor
Warren Oates
Laurie Bird

Two-Lane Blacktop

Wil jij weten waar Two-Lane Blacktop op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Two-Lane Blacktop draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Two-Lane Blacktop informatie

Benieuwd waar Two-Lane Blacktop over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Two-Lane Blacktop. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Two-Lane Blacktop al heeft ontvangen.

Two-Lane Blacktop trailer

Benieuwd of Two-Lane Blacktop iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Two-Lane Blacktop jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Two-Lane Blacktop kunt kijken!