UglyDolls

UglyDolls

87 minuten Animatie 2019
Moxy leeft een gelukkig bestaan in het dorpje Uglyville. Avontuurlijk ingesteld wil ze met haar vrienden Ox, Wage, Babo, Lucky Bat en Ugly Dog de wereld verkennen. Ze komen terecht op een plek genaamd Perfection waar perfecte poppen wonen onder het leiderschap van Lou. Hij is de perfectie zelve en traint de inwoners om zich op een bepaalde voorgeschreven manier te gedragen. Dit met het doel om de menselijke wereld te kunnen betreden.

Geregisseerd door

Kelly Asbury

Schrijvers

Robert Rodriguez

David Horvath

Sun-min Kim

Alison Peck

Vivian Wang

Andrea McCarthy Paul

Cast

Ice-T
Kelly Clarkson
Nick Jonas
Janelle Monáe
Pitbull
Blake Shelton

Alternatieve titels

Ugly Dolls

UglyDolls

Ugly Dolls (OV)

Bioscoopagenda van UglyDolls

UglyDolls

Wil jij weten waar UglyDolls op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar UglyDolls draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

UglyDolls informatie

Benieuwd waar UglyDolls over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over UglyDolls. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies UglyDolls al heeft ontvangen.

UglyDolls trailer

Benieuwd of UglyDolls iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de UglyDolls jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij UglyDolls kunt kijken!