Ugly Dolls (OV)


Bekijk trailer

Ugly Dolls (OV)

87 minuten Animatie 31-07-2019
Metacritic: 39,1
Rotten Tomatoes 27
Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Geregisseerd door

Kelly Asbury

Schrijvers

Robert Rodriguez

David Horvath

Sun-min Kim

Alison Peck

Vivian Wang

Andrea McCarthy Paul

Cast

Ice-T
Kelly Clarkson
Nick Jonas
Janelle Monáe
Pitbull
Blake Shelton

Alternatieve titels

UglyDolls

Ugly Dolls (OV)

Bioscoopagenda van Ugly Dolls (OV)

Helaas draait Ugly Dolls (OV) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 31-07-2019.

Ugly Dolls (OV)

Wil jij weten waar Ugly Dolls (OV) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ugly Dolls (OV) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ugly Dolls (OV) informatie

Benieuwd waar Ugly Dolls (OV) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ugly Dolls (OV). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ugly Dolls (OV) al heeft ontvangen.

Ugly Dolls (OV) trailer

Benieuwd of Ugly Dolls (OV) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ugly Dolls (OV) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ugly Dolls (OV) kunt kijken!