Uitvindingen

Uitvindingen

33 minuten 26-02-2020
Kan je alles maken wat je wil? Ja hoor, alles kan, voor alle wensen zijn er oplossingen, soms eenvoudig, maar vaak ook grappig en soms ingenieus. Het enige wat je nodig hebt is een beetje fantasie en veel doorzettingsvermogen. De verhalen van de uitvindingen spelen zich af in de lucht, de zee en de stad. We zien machines, robots en rare uitvindsels. Maar de echte sterren zijn de uitvinders zelf, die vastbesloten zijn hun dromen, liefde en verlangens waar te maken.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Uitvindingen

Helaas draait Uitvindingen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Uitvindingen

Wil jij weten waar Uitvindingen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Uitvindingen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Uitvindingen informatie

Benieuwd waar Uitvindingen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Uitvindingen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Uitvindingen al heeft ontvangen.

Uitvindingen trailer

Benieuwd of Uitvindingen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Uitvindingen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Uitvindingen kunt kijken!