Un Ange

Un Ange

103 minuten Drama 2018
MovieMeter: 3,27
Thierry, een sportman wiens carrière tanende is, ontmoet in Senegal de prostituee Fae op wie hij verliefd wordt. Ze vinden in elkaar waardigheid en hoop om zich uit hun benarde situaties te bevrijden. Het lijkt het begin van een bijna allesverslindende liefde tot Thierry onder invloed van een stimulerend middel onwel wordt en zich vreemd begint te gedragen. Tijdens zijn doodsstrijd moet zij hem alleen laten, maar niet zonder hem te beloven dat ze terug komt om haar leven met hem te delen. De volgende ochtend krijgt Fae te horen dat Thierry overleden is. Om haar leven verder te kunnen zetten moet ze terug naar de kamer waar het allemaal begon.

Geregisseerd door

Koen Mortier

Schrijvers

Koen Mortier

Dimitri Verhulst

Cast

Paul Bartel
Fatou N'Diaye
Vincent Rottiers
Ronnie Kreeft

Alternatieve titels

Engel (Un Ange)

Un Ange

Angel

Bioscoopagenda van Un Ange

Helaas draait Un Ange niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Un Ange

Wil jij weten waar Un Ange op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Un Ange draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Un Ange informatie

Benieuwd waar Un Ange over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Un Ange. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Un Ange al heeft ontvangen.

Un Ange trailer

Benieuwd of Un Ange iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Un Ange jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Un Ange kunt kijken!