https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/153463-1cb2d6167b92267ac76fe921d33982e7b5c32d67/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Engel (2020)

AL
Wielrenner Thierry en prostituee Fae worden verliefd op elkaar. Ze hopen samen een nieuwe toekomst te kunnen beginnen, maar deze is gedoemd om te mislukken.

Engel

AL
95 minuten 05-08-2020

Recensies Engel

MovieMeter: 3,27

Filmposter Engel

Wielrenner Thierry en prostituee Fae worden verliefd op elkaar. Ze hopen samen een nieuwe toekomst te kunnen beginnen, maar deze is gedoemd om te mislukken.

Engel is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Thuis voelt voor haar vertrouwd, met haar knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan. Op een dag, onderweg naar huis, gebeurt er iets vreemds: ze struikelt, bereidt zich voor op een harde val, maar ineens zweeft ze in een prachtige zeepbel. Als de zeepbel uit elkaar spat en engel verdwaasd op de grond ligt, ziet ze naast zich een prachtig zilveren klokje liggen. Al snel komt engel erachter dat het klokje heel bijzonder is. Alles wat ze wenst, komt uit! Engel wordt ineens enorm populair maar of haar nieuwe leven haar ook echt gelukkig maakt?

Regisseur Engel

Dennis Bots

Schrijvers Engel

Onbekend

Cast Engel

Barry Atsma
Isa Hoes
Liz Vergeer
Ali Ben Horsting
Bente Wallenburg
Indira Flipse
Kees Hulst
Keesje Rietvelt
Luca Orlando
Mila van Groeningen
Pim Muda
Sophie Brahma
Thalia Perera
Wolf Kerpel
Yenthe Bos
Zidane Baddou

Engel

Wil jij weten waar Engel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Engel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Engel informatie

Benieuwd waar Engel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Engel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Engel al heeft ontvangen.

Engel trailer

Benieuwd of Engel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Engel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Engel kunt kijken!