https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203327-54cd69107b2fd621aca6da0b88bef49a100297e5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Un Autre Monde (2022)

AL
Un Autre Monde biedt een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe (Vincent Lindon). De film toont een herkenbaar, belangwekkend verhaal over de moeilijke keuzes die w

Un Autre Monde

AL
96 minuten 28-07-2022

Filmposter Un Autre Monde

Un Autre Monde biedt een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe (Vincent Lindon). De film toont een herkenbaar, belangwekkend verhaal over de moeilijke keuzes die w

Un Autre Monde biedt een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe (Vincent Lindon). De film toont een herkenbaar, belangwekkend verhaal over de moeilijke keuzes die we moeten maken in het leven. Philippe Lemesle (Lindon) is bedrijfsleider van een Franse fabriek, die in handen is van een Amerikaanse multinational. De werkdruk is hoog en het altijd aanwezige werk zet Philippe's huwelijk met Anne (Sandrine Kiberlain) onder druk. Hij voelt zich gevangen in zijn baan en gegijzeld door de eisen van zijn superieuren. Dan bereikt Philippe het punt waarop hij moet beslissen hoe zijn eigen leven én dat van zijn gezin verder moet. Regisseur Stéphane Brizé schetst een overtuigend beeld van een wereld waarin menselijkheid ten prooi valt aan aandeelhouders. Un Autre Monde werd geselecteerd voor het festival van Venetië en is, na En Guerre en La Loi du Marché, Brizé's sluitstuk van zijn trilogie over de perikelen op de arbeidsmarkt.

Bekijk het aanbod van Un Autre Monde

Regisseur Un Autre Monde

Stéphane Brizé

Schrijvers Un Autre Monde

Onbekend

Cast Un Autre Monde

Vincent Lindon
Sandrine Kiberlain
Anthony Bajon

Un Autre Monde

Wil jij weten waar Un Autre Monde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Un Autre Monde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Un Autre Monde informatie

Benieuwd waar Un Autre Monde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Un Autre Monde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Un Autre Monde al heeft ontvangen.

Un Autre Monde trailer

Benieuwd of Un Autre Monde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Un Autre Monde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Un Autre Monde kunt kijken!